Reviews

Uw mening telt

Ik zou het erg op prijs stellen als u, indien u tevreden bent  over de geleverde diensten van Mooi Graf, een recensie wilt achterlaten  op deze pagina. Indien u niet tevreden bent, laat het mij dan ook persoonlijk weten, dan kunnen we samen zoeken naar een oplossing.

Recensies

Rated 5 out of 5
8 juli 2022

Voor ons een zorg minder. Sandra doet zo’n mooi werk . We zijn er echt blij mee echt top gedaan! Nogmaals bedankt!

Maja Scipio
Rated 5 out of 5
29 april 2022

Sandra Bouwman zorgt ervoor dat je niet hoeft te piekeren hoe je een graf netjes verzorgd krijgt. Zij neemt op een kundige manier het graf, bloemen, planten en zelfs de belettering onder handen. Ben blij dat zij het graf van mijn moeder beheerd.

André Tijssens
Rated 5 out of 5
16 april 2022

Op zoek naar iemand die het onderhoud van twee graven van ons kan overnemen, kwamen we in contact met Sandra.

Zij heeft een prima prestatie geleverd.

Dank namens de familie

Gerard

Gemiddelde beoordeling

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 8 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Onze tevreden klanten

Ook via persoonlijke berichten, Facebook en gesprekken deelden klanten hun mening met ons.
Hieronder een paar voorbeelden die wij op deze manier kregen van tevreden klanten..

Een nieuwe heup zou ervoor zorgen dat ik het graf van mijn man tijdelijk niet kon bezoeken. Ik kwam een advertentie van MOOI GRAF tegen. Met een gerust hart ben ik naar het ziekenhuis gegaan, tijdens mijn verdere revalidatie thuis kon ik het graf van mijn man bezoeken. Het deed mij goed dat het graf er keurig verzorgd bij lag. Het zware werk heb ik afgezworen en ik laat nu elke 2 maanden het graf onderhouden en een bloemetje verzorgen.

Mia Janssen

Wij zijn met drieën thuis, ik ben de enige die nog in ons geboortedorp woont. Het was de wens van mijn vader om begraven te worden, en  de zorg van zijn graf kwam op mij neer. Met de komst van een gezin, mijn baan en ons sociale leven merkte ik al snel dat ik geen tijd had of eerlijker gezegd vrijmaakte om het graf van mijn vader te onderhouden. Op internet kwam ik MOOI GRAF tegen. Nu laten wij het graf van mijn vader door hen  verzorgen. Ik kan weer zonder dat het schaamrood mij op de kaken staat het graf van mijn vader bezoeken.

Tim Ummels

Na de dood van mijn ouders kreeg ik de zorg over het graf van mijn oma. Al van kinds af aan had ik niets met graven en kerkhoven. Via een dorpgenoot kwam ik in contact met MOOI GRAF, zij bieden voor mij de ideale oplossing. Ik laat het graf elk kwartaal verzorgen, daarnaast zorgen zij voor een bloemetje met Allerheiligen en de verjaardag van mijn oma.

Jeanette Smeets

Schrijf hier uw beoordeling